Faciliteter

Foredrag

Ekstra service

Praktik

European Day for Conservation and Restoration

Det er en ekstraordinær mulighed at kigge bag kulisserne i arbejdet med konserverings- og restaureringsprojekter! Hele Europa fejrer konserverings- og restaureringsfaget.

MaleriKonservering deltager ved at holde åbent værksted fra i dag til fredag den 12. oktober mellem kl. 10 og 15. – husk at give besked, hvis du vil besøge os.

“ECCO, European Confederation of Conservator-Restorers’ Organisation” annoncerer for første gang den europæiske dag for konservering og restaurering søndag den 14. oktober 2018.
Som optakt til begivenheden vil “European Week of Conservation-Restoration in Social Medias” fra den 8. – 14. oktober udfolde sig med præsentation af specielle temaer hver dag.

På vores Facebook-side vil vi frem til på søndag d. 14. oktober 2018 dagligt publicere spændende fotos/videoer om forskellige aktuelle projekter.

#EUDayConservationRestoration
#EuropeforCulture

Det europæiske år for kulturarv 
     

I anledning af European Cultural Heritage Year 2018 har Nordisk Konservatorforbund taget initiativ til en fælles dag, for at gøre opmærksom på konservering og bevaring i norden: Konserveringens dag – 15. marts. Det fejrede vi her på værkstedet ved at streame en halv time.

Share and Enjoy !