Prydrammeservice

Udvalg af prydrammer

Vi har et stort udvalg af prydrammeprøver på værkstedet.

Vi foretager indramninger

Med ejerene af værkerne diskuterer vi – på baggrund af vores ekspertise for helhed mellem værk og prydramme – hvilken prydramme der passer bedst.

Vi forhandler ud over almindeligt glas også museumsglas – refleksfrit og med UV-filter. Vi anvender udelukkende syrefrit karton ved monteringer.

I forbindelse med en indramning foretager vi ofte en restaurering og konservering af værkerne.

Asger Jorn

Eksemplet viser en originalsigneret litografi af Asger Jorn, som ankom sammenrullet. Den blev planeret og indrammet med museumsglas.

Under behandling konstaterede vi, at signaturen er original. Dette betyder en væsentlig stigning af værkets værdi.

 

Endvidere har vi en fast aftale med rammekonservator Christian Brock. Gennem alle de mange år MaleriKonservering har samarbejdet med Christian, er han kommet til værkstedet for at hente vores kunders rammer, som skal restaureres, og han leverer dem retur i en smuk tilstand, hvor der er taget hensyn til rammernes aldre og muligheder.

Christian Brock

Christian er nærmest født ind i en ramme, da hans forældre ejede den navnkundige rammeforretning på Gammel Strand, som ikke eksisterer længere som selvstændig forretning. Men Christian har overtaget lageret og har sin egen forretning, Rammehåndværk, i Svendsgade.

Vi bruger cookies læs mere her

Share and Enjoy !