Susanne Graae:

Tusind tak for din store indsats med at restaurere vore billeder. Resultatet har været fantastisk, og jeg er meget taknemmelig.

Portrætmaleri af mand der læser før konservering

Vi fik renset og repareret et stort Janus la Cour-maleri i november 2014 og har siden dagligt glædet os over resultatet. Vi har nu arvet et andet maleri, som vi også meget gerne vil have under kyndig behandling.


Ulrik Paludan:

Jeg vil bare fortælle dig at vi er meget glade for dit flotte arbejde arbejde med Erik Werenskiold maleriet. Det ser fantastisk ud nu hvor vi har fået det hængt op.

Maleri på lærred med en stående pige i hvid kjole efter restaurering


Charlotte Knuth fra Knuthenborg:

Kæmpe tak for det smukke arbejde, som du har foretaget med mit maleri. Fragtmanden kom med det i dag, og vi er alle meget imponererede. På onsdag bliver det hængt op på sin nye plads i mit hus, og så kan jeg sige goddag til min tip-tip oldemor, som har været noget rundt på sin færd.

  

Se en video om maleriet, indslaget starter ved minut 7:05.


Carsten Wiedemann fra Hellerup:

Nu har jeg i nogle dage haft lejlighed til at gå og kigge på mine “nye” billeder.

Og det er en fornøjelse – detaljer og farver, som man ikke før havde set, træder tydeligt frem, – især i det store billede fra Kongens Nytorv og Høsts billede fra Gudhjem, der nu har en helt guddommelig lyseblå himmel.

Så mange tak for jeres store og forbilledlige arbejde.

   


Luth Kann og Steffen Rasmussen fra Lyngby:

Vi vil gerne skrive til jer begge for at takke jer for jeres store arbejde med at bringe vores malerier af Lundstrøm, Scharff, Høst, Swane samt mindre kendte kunstnere i tip top stand. Også jeres rammemand har gjort et fint arbejde for os. Vi synes at jeres arbejde og venlighed har bestyrket os i at vi gjorde det helt rigtige da vi valgte jer. Vi glæder os så meget over hvor megen dybde og skønhed I har formået at få frem i vores billeder. Vi kan varmt anbefale jeres værksted til alle, som har dejlige billeder, der trænger til en kærlig hånd.


Flemming Larsen fra Vanløse:

Takket være jeres opdagelse af den skjulte signatur på mit maleri, blev det klart at det var et kendt, men forsvundet værk af guldaldermaleren Ditlev Blunck. Billedet blev straks udstillet på Nivaagaards Malerisamling, og her udtalte man at det var meget smukt restaureret.

I skal have tak for det fine arbejde med rensningen og restaureringen af diverse revner og skavanker, så billedet nu igen fremtræder med sine klare farver og er værdigt til udstilling.


Peter Christgau fra Holte:

Tusind tak for et fornemt arbejde! Billedet fremtræder nu smukt og lyst – og har den maritime atmosfære som man kunne forestille sig var intentionen fra kunstneren. Og jeres forslag til rammevalg ramte plet.

Tak også for jeres løbende opfølgning på arbejdet.

Det har været en god oplevelse.


Annelise Thøgersen fra firmaet Nordkranen:

Hvor er de bare blevet fine 🙂


Administrator af ejerforening i ejendom på Frederiksberg:

Vi er meget, meget glade for renoveringen, alle i vores opgang syntes at de er blevet utroligt flotte, og et fantastisk flot stykke arbejde som er udført. Det er jo en helt anden præsentation man får når man kommer ind.

Efter behandling, Heste

 

Efter behandling, pompejansk inspireret hoved

Peder Jon Andersen fra Kongens Lyngby:

Vi nyder hver dag det smukke Hjorth Nielsen efter din kærlige hånd


Fra vores Facebook side, Hanne Nygaard fra Vordingborg:

Vores maleri (se videoen herunder) kom i de bedste hænder hos dig, Susan!


Thor Grundtvig Theander fra Greve:

Maleriet kom godt frem til vores hjem, og jeg blev meget glad for at se resultatet. Det er utroligt flot arbejde. Jeg havde ikke turde håbe på et så godt resultat. Selv når man ved hvor skaden er, er det meget vanskeligt at se den. Jeg er også meget glad for oprensningen. Farverne fremstår klarere end før, og de er sikkert nærmere på, hvad farfar satte på lærredet. Tusind tak.


Susanne Friis fra Tinglev, Sønderjylland:

Overordentlig tilfredshed. De konserverede billeder er til daglig fryd og glæde, når man kigger på dem.


Poulsen fra Frederiksberg:

Flot konservering og behagelig kundeservice. Jeg har fået to malerier renset, hvor den ene også skulle retoucheres. De er blevet så flotte. Sød, sød betjening. Jeg er meget tilfreds 🙂 🙂 🙂