MaleriKonservering blev oprettet i 1983 af malerikonservator Susan Ritterband. Siden 1986 har værkstedet holdt til på adressen i Hvidovre, Gungevej 13. På værkstedet er der moderne faciliteter til konservering af kunst. Værkstedet er så stort, at det er muligt at modtage formater op til ca. 250 cm.

Med nænsom hånd behandler vi bemalet kunst på lærred, træ og mur samt kunst på papir. Det vigtigt for os, at vi giver kunsten – og dig optimal service.

Parkering helt tæt på hoveddøren gør det tryggere at bringe kunsten til værkstedet. Den geografiske placering af værkstedet er i et stille område, men tæt på de store indfaldsveje til København.

Parkeringsplads

Som ekstra service tilbyder vi, at vores kunder enten kan få repareret eller vælge nye prydrammer til deres kunstværker. Desuden henviser vi til vores vognmand, hvis der er behov for transport af malerier.

En interessant udstilling om konservering er altid synlig ved besøg på værkstedet. Endvidere er det muligt at hyre en konservator til at holde foredrag om konservering enten på værkstedet eller i byen.

Foredrag

Besigtigelse af enkeltmalerier eller samlinger alle steder i Danmark tager vi gerne på. Ønskes det udarbejder vi rapporter.

Vores timesats afstemmes efter den gængse på markedet blandt fagligt uddannede konservatorer med eget firma.

Se venligst udtalelser fra kunder samt redaktionelle artikler fra aviser og tidsskrifter 

Share and Enjoy !